Badkamermeubels

  Badkamermeubel op maat of complete verbouwing?

  U wilt een badkamermeubel volgens uw eigen ideeën/ontwerp? Of u heeft een badkamermeubel gezien dat niet in de maatvoering te koop is die in uw ruimte past? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Ik kan voor u alle denkbare badkamermeubels ontwerpen en maken. Van moderne en strakke badkamermeubels, tot kasten met klassieke uitstraling. 

  Heeft u ingrijpende plannen met uw badkamer? Ik begeleid desgewenst de complete verbouwing van uw badkamer: van sloopwerk tot afwerking.

  Voordelen van badkamermeubels op maat

  Het grootste voordeel bij maatmeubels is de vrijheid in ontwerp. Er zijn talloze combinaties mogelijk tussen plaatmateriaal, werkblad en beslag.

  Los daarvan is het meestal zo dat de kwaliteit van een meubel op maat beter is dan een badkamermeubel uit doe-het-zelf-zaken. En dat is zeker van belang in een vochtige ruimte!

  Prijs van badkamermeubels op maat

  De prijs van een badkamermeubel wordt onder meer bepaald door de maatvoering en de keuze van materialen. Ik maak vrijblijvend een offerte voor u!

  Maak dus snel een afspraak en dan krijgt u een indicatie wat het in uw situatie gaat kosten. Hierbij kan ik u adviseren over verschillende alternatieven en de hieraan verbonden kosten.

  Bedrijfsgegevens

  De Groot Interieur

  Achterstraat 3
  5324 JK Ammerzoden

   BTW-id: NL001354903B10

  Afspraak

  Omdat ik goed advies hoog in het vaandel heb, werk ik uitsluitend op afspraak.

  T: (073) 599 4129
  Mobiel: 06 54374881
  E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.