Keukens op maat: modern, strak, klassiek....

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte keuken?

Ik kan voor u alle denkbare maatkeukens ontwerpen en maken. Van moderne en strakke keukens, tot keukens met een klassieke of landelijke uitstraling. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop, samen met een vakkundig advies.

Alles wordt op maat gemaakt.Ik kan in overleg met u ook zorgen voor inbouwapparatuur van alle merken.

Ik maak gebruik van de modernste en nieuwste materialen en technieken zodat u optimaal plezier heeft van uw keuken én verzekerd bent van een lange levensduur. Uw keuken moet niet alleen lang meegaan, maar ook lang mooi blijven!

Werkwijze bij een keuken op maat

We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. Ik noteer uw wensen ten aanzien van stijl, materialen, kleuren, maten en keukenopstellingen. Misschien heeft u al ideeën over een bepaalde stijl en opstelling? Of kunnen we samen een ontwerp maken dat bij u past?

Budget

Wanneer u voor uw keuken een bepaald budget in gedachten heeft, kunnen we hier bij het ontwerp rekening mee houden. De ene opstelling is bewerkelijker om te maken dan de andere, wat zich terug laat zien in de kosten. En hoewel ik alleen met hoogwaardig materiaal werk, zijn er behoorlijke prijsverschillen in bijvoorbeeld type spuitwerk, aanrechtblad en model deurtjes.

Sommige klanten kiezen ervoor om hun huidige keuken te renoveren: andere deurtjes, nieuwe inbouwapparatuur, of alleen een nieuw aanrechtblad. Soms geven kleine aanpassingen al een prachtig resultaat.

Prijsopgave 

Na het eerste gesprek maak ik voor u een prijsopgave. Deze neem ik vervolgens met u door. We kunnen uw extra wensen bespreken en aanpassingen maken. Gaat u akkoord, dan bepalen we wanneer de keuken geplaatst kan worden.

Levertijd

De levertijd is in overleg. Ik maak de keuken in mijn werkplaats. Het plaatsen bij u thuis neemt ongeveer een kleine week in beslag, afhankelijk van het type keuken.

Bedrijfsgegevens

De Groot Interieur

Achterstraat 3
5324 JK Ammerzoden

 BTW-id: NL001354903B10

Afspraak

Omdat ik goed advies hoog in het vaandel heb, werk ik uitsluitend op afspraak.

T: (073) 599 4129
Mobiel: 06 54374881
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.